29 februari tvåtusentolv
2012-02-29

Idag har jag pluggat på förmiddagen, drygat på eftermiddagen, och tvättat på kvällen. Ungefär så har min dag sett ut. Är less på allt pluggande nu, har inga idéer om vad jag ska skriva på uppgifterna och allt känns bara blä. Imorgon ska jag iallafall till skolan och göra klart grupparbetet. Ska bli kul att se vännerna igen, och kanske kan man få lite inspiration till pluggandet igen, det brukar ju trots allt bli en del skratt!

Idag har jag pratat med Wilma och nu räknar vi dagarna. På sju dagar är jag hemma i JÖRN! Trodde inte man kunde sakna den hålan men det kunde man. Iallafall lite grann. Ska bli otroligt skönt att komma hem iallafall. Jag vill ha en syskondag då jag kommer hem, jag Elin och Wilmis hade en förut då vi åkte till stan och såg på bio och det var supermys! Skulle vilja göra en repris, men kanske fara och bada eller någonting. Är så sjukt sugen på att åka till Pite havsbad eller någonting. Skulle vara jätte kul iallafall, så vi får väl se om jag lyckas lura med mig Elin haha. Wilma har jag redan på min sida så, ELIN STANNA INTE HOS KEVIN FÖR LÄNGE!!! 

Nä, nu ska jag ta det lite lugnt innan jag ska kolla lite på tv och sen göra en tidig kväll så jag orkar upp imorgon. Måste kolla då bussen går också, för jag tror inte att alla bussar går eftersom det är sportlov här nere nu. Men det ska nog bli bra det med.

Idag har det varit lite molnigt ute, bara för att jag skulle haft tid att sitta ute. Imorgon då jag ska sitta inne på skolan hela dagen så ska det tydligen vara SOL HELA DAGEN. Får hoppas att det håller i sig till på fredag då jag är ledig, och gärna hela helgen också eftersom jag nästan har pluggat färdigt! Säger nästan, för det är bara lite småfix kvar. Och en bok som ska läsas men den boken kan jag läsa ute i solen om det nu blir någon sol i helgen.

Sen en hälsning till farmor!: Blomman som jag fick av dig på jullovet har börjat växa, det har börjat komma nya blad. Så kanske trivs den hos mig! Ska försöka komma ihåg att ta en bild på den så du kan få se då jag kommer hem!

Bjuder på en bild på mig och mina systrar, en av få bilder på oss alla tre haha. Från studenten iallfall!


Saknar.
2012-02-28

Ikväll är en sån kväll då jag saknar er där hemma...

Saknar att läsa en bok för Wilma innan hon ska sova....
Saknar att störa Elin då hon ser tv genom att prata en massa tills hon är sisådär lagom irriterad och säger åt mig att antingen vara tyst eller gå därifrån.
Saknar att vara storasyster helt enkelt...

Sen saknar jag närheten till en av mina bästa vänner Louise...  Saknar tiderna som var för ett och ett halvt år sen... Då vi bodde grannar som vi gjort så länge jag kan minnas.... Då jag bara ringde för att fem minuter senare sitta i samma rum och skratta. Det saknar jag. Men sedan kom ju den dagen då Louise tog sina väskor och flyttade till Umeå, och jag, ett år senare packade mina flyttkartonger och flyttade till Gävle... Ikväll är en sån kväll då jag vill ta telefonen och ringa Louise för att fem minuter senare sitta i samma rum och skratta. Behöver det ikväll...

Men snart ska jag hem, då ska jag umgås med mina syskon, och mina kompisar där hemma!

Men jag trivs väldigt bra här nere, ångrar inte att jag flyttade, för jag har lärt mig massor om mig själv, + lärt känna en massa fina människor. 4 fina tjejer har jag lärt känna extra bra, vilket jag är väldigt glad för. Träffade de redan första veckan i skolan, och sedan dess har vi hållt ihop! Team LEMLA, det är ett oslagbart team! Lina, Emma, Malin, Lina, Anna! Sen går det en massa andra underbara fantastiska människor på förskollärarprogrammet också som man pratar med på skolan, som är väldigt bra dom med! Så jag hoppas att de 3 år som är kvar som jag ska tillbringa här nere i Gävle kommer bli lika bra som det första halvåret varit!

Men det är okej att längta hem lite ibland. Och vissa kvällar gråta några tårar innan man somnar för att morgonen efter vakna och vara glad igen!

Vinter ett tag till?
2012-02-28

Imorse då jag vaknade så hade det snöat ute. NEJ tänkte jag då... Jag vill ju ha vår! Men det försvann rätt fort under dagen. Sol och blå himmel, riktigt härligt! Jag och Daniel tog ut varsin stol och satte oss på balkongen och solade en stund, riktigt härligt!

Annars har det inte hänt så mycket idag. Jag har pluggat, men är inte färdig med alla uppgifter än. Håller på med en text + diskussionsfrågor till ett seminarium som vi ska ha nästa vecka, så det hade jag tänkt göra klart imorgon. Imorgon ska jag även skriva klart min text till ett grupparbete som jag och min studiegrupp ska göra klart på torsdag. Sen har jag lite att läsa inför seminariet på tisdag nästa vecka, och efter det är det bara en bok kvar att läsa i det här delmomentet i denna kurs, och den boken ska jag läsa medan jag väntar på flyget och medan jag sitter på flyget på väg hem! Väl hemma ska jag ta mig ett välbehövligt LOV! Så ser mina planer ut, hoppas bara att de håller ;)

Hoppas allt är bra med er och att våren snart är på väg hos er också. En sak som jag måste göra då jag kommer tillbaka ner hit efter att ha varit hemma är att införskaffa en solstol till balkongen så att jag kan sitta där ute och plugga nu då det börjar bli så härligt ute! :)

Bjuder på en bild från idag då jag satt ute!

Söndag
2012-02-26

Helgen börjar sakta men säkert lida mot sitt slut. Har haft en härlig helg utan plugg, men imorgon är det dags att ta sig tillbaka till verkligheten igen och ta tag i pluggandet. För uppgifterna blir inte gjorda av sig själva, eller?

Förresten, jag lyckades få vår fönsterlampa att fungera! Duktig som jag är haha. Så nu slipper vi köpa en ny, vilket var tur för oss.
 
10 dagar kvar tills jag ska åka hem, och jag längtar! Hoppas bara att det inte är svinkallt där hemma, nu då jag börjat vänja mig vid värmen här haha. Skulle inte förvåna mig om det är 20 grader kallt då jag åker hem. Meeeeen vi ska hoppas på det bästa, att det är soligt och varmt och kanske lite skoterföre??

Nä, nu ska jag laga lite middag, nudelwook blir det idag, mums! Sen ska jag fortsätta ta det lugnt resten av kvällen och ladda inför imorgon då jag ska vara duktig och plugga!

Äntligen fredag!
2012-02-24

Idag har jag gjort klart hemtentan, varit ute och joggat, storstädat lägenheten, bytt sängkläder så nu tar jag helg! Det enda som fattades som jag borde ha gjort idag är att tvätta men det får vi ta en annan dag.

Våran älskade fönsterlampa har gått sönder, det hjälper inte att byta lampa i den så nu har vi ingen lampa i vardagsrummet förutom den som sitter i taket men den är inte så rolig att ha tänd på kvällarna då man ska kolla på tv eller läsa en bok eller nåt... Så någon dag får det bli en tur till Ikea och införskaffa en ny lampa! Så de så! Tills dess så får vi tända ljus istället, vilket är mysigt det med!




Hemtenta
2012-02-23

Har suttit och jobbat med vår första hemtenta. Lite svårt att veta hur man riktigt ska skriva den eftersom man aldrig gjort en förut, men det är väl bara hoppas på det bästa. Jag är snart färdig med den tror jag, ska kolla igenom den imorgon igen för att riktigt se vad jag har skrivit haha.

Idag har det varit lite soligt ute och typ 9 plusgrader! Snön tinar mer och mer för varje dag, så snart är det vår! Riktigt härligt var det ute iallafall!

Annars händer det inte så mycket här nere, plugg och lite mer plugg... Har en del att bli klar med under denna vecka och nästa vecka, så det är bara att jobba på! Så ska nog det också lösa sig. Det jag gillar med högskola är att man har dagarna på sig till "läxor" eller uppgifter eller vad man nu ska kalla det, så kan man vara "ledig" sen på kvällarna. Lite skillnad från gymnasiet då man var på skolan hela dagarna, och sen skulle man plugga då man kom hem på kvällarna också. Nu har man möjligheten att plugga på dagarna istället!

Bara 13 dagar kvar tills jag ska åka hem nu. Säger som Wilma "Oj, det är inte länge kvar!"


Tiisdag = Vår?
2012-02-21

Idag har jag varit på skolan och haft föreläsning på förmiddagen, och sedan delades vår första hemtenta ut! Så gissa vad jag ska göra imorgon och mest troligt resten av veckan?

Efter skolan blev det lite planering kring grupparbete, sen tog jag och Emma oss en härlig promenad ner till stan! Eftersom jag hade 30 minuter på mig innan bussen gick ut till Norrsundet, och Emma skulle till willys så passade det väldigt bra att göra sällskap ner till stan istället för att ta lokalbussen. Och jag ska inte glömma att nämna vädret, helt underbart! Sol, varmt, snön tinar... VÅRKÄNSLA! Så tack Emma för sällskapet!

Nä, nu ska jag ta det lite lugnt ikväll, och ladda inför imorgon då jag ska börja med tentan. Önska mig lycka till!

Hemresa, check!
2012-02-19

Då var hemresan bokad, den 7 mars åker jag norrut och ska vara hemma till den 18 mars! Har lyxat till det med en flygbiljett denna gång, så jag slipper åka tåg upp själv, vilket inte är så himla kul. Som tur är så kommer nästan allt skolarbete vara gjort innan jag åker upp, vilket gör att jag förhoppningsvis slipper plugga så mycket då jag är hemma!
Idag har jag inte gjort så mycket, har läst ut den sista boken  som vi ska ha till vår hemtenta, så nu är jag så redo som jag kan bli. Satt ute på balkongen och pluggade imorse eftersom det var soligt och fint ute, men solen försvann efter ett tag vilket var synd. Hoppas att den kommer tillbaka snart! Det är så härligt att det snart är vår här nere! Iallafall känns det så just nu, men det kan nog ändras fort skulle jag tro. Mig gör det inte så mycket om snön skulle försvinna nu och solen skulle börja lysa lite mer, det hade bara varit härligt!
Nu ska jag försöka klura ut någon middag till idag. Har ingen lust att laga mat, men har inte så mycket att välja på då jag är hungrig + ska ha matlåda till skolan imorgon...

18/2-2012
2012-02-18

Äntligen helg! Somnade tidigt igår och fick sova ut idag, vilket var riktigt skönt! Har hunnit med att plugga lite idag, så nu har jag tid till att bara ta det lugnt vilket behövs! De närmsta veckorna kommer det att vara mycket i skolan, så det är bara att ladda batterierna så man orkar hänga med!

Vill även tacka Ida för middagstipset om Enchiladas! Åt det igår och det var supersmarrigt så det kommer vi absolut att äta fler gånger! TACK!!

Annars händer det inte så mycket här, dagarna flyter på, och jag längtar till våren. Då ska jag införskaffa mig en solstol så jag kan sitta ute på balkongen och plugga! (Så länge det är soligt och skönt vill säga) men bara snön försvinner så!

Trött
2012-02-16

Har suttit på skolan hela dagen och arbetat med en gruppuppgift. Den ska inte vara klar föränn vecka 13 eller nåt sånt, men jag åker ju snart hem, och när jag kommer tillbaka ner hit så ska Malin bort, och sen så är det helt plötsligt redovisning. Så vi har suttit helda dagen och kämpat med denna uppgift, som fortfarande inte är klar, men vi har kommit en bra bit på vägen iallafall!

Jag är trött och less på allt vad skola heter, längtar efter helg, men i helgen måste jag plugga eftersom vi får vår första hemtenta på tisdag! Så jag har en hel bok att läsa ut i helgen så jag vet ju vad jag gör haha.

Annars flyter allting på rätt bra faktiskt. Längtar tills jag är klar med denna utbildning och kan börja jobba! Men som sagt, nu är det ju BARA tre år kvar innan jag är förskollärare ;)

Nu ska jag bara ta det lite lugnt ikväll, är rätt trött efter i dag och orkar knappt tänka. Måste säga att det blir väldigt dålig luft i grupprummen på skolan, att kunna öppna ett fönster vore inte helt fel! Tur man har underbara vänner som gör det lite lättare att ta sig iväg till skolan, och tur man har världens finaste sambo som gör det underbart att komma hem från skolan!


Alla Hjärtans Dag
2012-02-14

Glad alla hjärtans dag på er allihopa! Hoppas att alla haft en fin dag. Själv tycker jag att det är lite överskattat med alla hjärtans dag, jag menar, man kan väl visa sin kärlek alla andra dagar också? Vilket jag får göra för mitt hjärta är inte här, han är i Stockholm och kommer inte hem förrän tidigast imorgon...

Sen var det någon som kom på den där dumma idén att sänka alla element, eftersom det är vår och lite varmare ute... Jätte roligt då man kommer hem, trött och fryser, och det bara är 19 grader inne.

Idag då jag kom hem från skolan så hade jag ett paket i brevlådan från min kära, saknade, efterlängtade familj! De hade skickat en chokladkaka, en nalle, och sen fick jag en liten nalle av Wilma! Så chokladen ska jag tjocka mig med ikväll framför tv:en! Igår ringde Wilma till mig och sa att dom hade skickat en sak till mig, så jag skyndade mig förbi konsum, köpte lite choklad till henne och ett kort med en katt på och skickade upp till Wilma, som en liten alla hjärtans dag present eftersom de hade skickat till mig. Det kunde inte blivit bättre, eftersom Wilmis var sjuk idag, och mådde lite dåligt. Mamma sa att hon blev överlycklig över kortet och chokladen, och att hon väntade på att jag skulle ringa. Så när jag kom hem ringde jag Wilma, och det hann knappt gå fram en signal innan hon svarade! Så, okej. Jag och min familj brukar "fira" alla hjärtans dag lite grann, med typ ett kort och en nalle, så jag blev glad att den traditionen fortsatte även fast jag flyttat!

Idag har jag varit på skolan hela dagen, haft seminarium och sedan har jag och min studiegrupp arbetat med ett grupparbete. Mycket att göra nu innan v.10, så det är bara att hänga med i svängarna! V.10 så kommer jag också åka hem, mest troligt på onsdagen och kommer va hemma i lite mer än en vecka om allt blir som jag tänkt. Så då hoppas jag att någon där hemma vill träffa mig för jag ser framemot att träffa er! (kompisar, familj, släkten osv) ;)

Måste tillägga en sak till förra inlägget...
2012-02-13

....FÖRLÅT Emma! Emma hackade faktiskt gräslöken till soppan OCH dansade en inspirerande dans! (Ifall att jag fick det att låta som att Emma inte gjorde någonting i fredags, vilket hon faktiskt gjorde ;) )

Och med det sagt så säger jag godnatt och går och lägger mig ensam ikväll då min älskling är i Stockholm... Förhoppningsvis kommer han hem imorgon!


Tjejkväll hos Emma!
2012-02-13

I fredags var jag ju med Emma, Lina och Anna! Riktigt trevligt hade vi det måste jag säga, och god mat åt vi. Jag lovade ju att försöka ta lite bilder, vilket jag gjorde. (Fick lite hjälp av Emma också). Tänkte visa lite bilder här på bloggen nu, och vissa bilder får ju tala för sig själva! ;)

Vi började iallafall med att handla på willys, intressant eller hur? Sedan begav vi oss hem till Emma! Lina hade med sig spel, så vi började med att spela bondespelet.


Lina och "Muffin"

"Muffin" ville såklart också vara med och spela!

Men för att han inte skulle bli för ivrig så fick han sitta i knä en liten stund haha ;)

Sen började han att frysa, så han fick värma sig lite grann, medan vi fortsatte spela!

Anna!

Efter ett tag var det dags att ta en paus från spelandet och fixa lite mat!

Lina, Anna och jag står i köket och fixar med maten. Då kan man ju undra vart hon som bor i denna lägenhet tagit vägen...?


Hon försvann med kameran och tog en massa bilder, medan vi fixade i köket! Nu får jag det att låta som att Emma inte gjorde någonting, men så är inte fallet. Hon var en duktig fotograf, och medan vi lagade maten så dukade Emma. Sedan får vi ju inte glömma att vi faktiskt lämnade henne med disken, så det är väl inte mer än rätt att hon slapp fixa maten ;)


Vitlökssoppa blev det till middag, riktigt gott!



Krämig vitlökssoppa med bacon!

En trevlig kväll med fina vänner, kunde inte blivit bättre!

Nu tar jag helg!
2012-02-09

Vill börja med att tacka för middagstipsen jag fått! Nu ska det bli lite ändringar på matlistan nästa vecka ;)

Idag har jag varit på högskolan, haft seminarium på förmiddagen med diskussionsfrågor, och på eftermiddagen har jag och min studiegrupp arbetat med ett grupparbete. Måste säga att vi var ovanligt effektiva idag, iallafall till en början. Det ska nog bli bra det där, känns skönt att påbörja ett arbete som inte ska va klart förrän i slutet på mars.

Imorgon är jag ledig, och då ska jag in till stan och umgås med Emma, Lina och Anna! Vi ska hem till Emma och laga mat och bara ha roligt! Tror Lina ska ta med sig nåt spel också, så det ska nog bli trevligt! Ska försöka ta lite bilder, så vi får se om det kommer upp några här på bloggen! (Det beror även på om jag kommer ihåg att ta med kameran, finns viss risk att jag glömmer den hemma) ;)


Middagsförslag?
2012-02-08

Om någon har några bra middagsförslag så tas dessa tacksamt emot! Är less på hitta på mat, känns som vi äter samma sak hela tiden, varenda vecka om och om igen. Jag har slut på idéer. Så har ni något bra förslag så skriv!
Men inte spagetti och köttfärssås, fiskgratäng, mos och fiskpinnar, makaroner och köttbullar, lasagne, paj, kött, wook... För det äter vi jämt känns det som.... Det gör ingenting om det tar lite längre tid att laga, jag gillar att laga mat, om det inte hade varit för min idétorka!

Idag har jag inte gjort så mycket. Varit hemma och tagit det lugnt, och sen åkt en sväng till Bergby för att handla lite. Imorgon ska jag till skolan, och sen så tar jag helg! Om jag bortser ifrån att jag ska plugga lite, men det räknas inte tycker jag.


Middagsförslag?
2012-02-08

Om någon har några bra middagsförslag så tas dessa tacksamt emot! Är less på hitta på mat, känns som vi äter samma sak hela tiden, varenda vecka om och om igen. Jag har slut på idéer. Så har ni något bra förslag så skriv!
Men inte spagetti och köttfärssås, fiskgratäng, mos och fiskpinnar, makaroner och köttbullar, lasagne, paj, kött, wook... För det äter vi jämt känns det som.... Det gör ingenting om det tar lite längre tid att laga, jag gillar att laga mat, om det inte hade varit för min idétorka!

Idag har jag inte gjort så mycket. Varit hemma och tagit det lugnt, och sen åkt en sväng till Bergby för att handla lite. Imorgon ska jag till skolan, och sen så tar jag helg! Om jag bortser ifrån att jag ska plugga lite, men det räknas inte tycker jag.


Hemmastudier
2012-02-07

När jag började på högskola hade jag förväntat mig att det skulle vara mer eller mindre likt gymnasiet... Alltså inte studiemässigt men... Jag valde att plugga på campus, eftersom jag inte trodde distans skulle passa mig. Så jag hade förväntat mig skola från måndag till fredag, precis som i gymnasiet. Jag pluggar på campus, har skola sisådär två dagar i veckan, resten är hemstudier. Så jag sitter hemma på dagarna och drygar medan Daniel är på jobbet. Läser lite av det som vi ska läsa, går ut en stund, tvättar, städar, lagar mat och pluggar lite till. Däremellan hinner jag kolla lite på tv... Så lite annorlunda är det allt... Inte skola så ofta, mycket eget ansvar, och vet ni vad? Jag gillar det. Även om det kan bli lite småtråkigt att gå hemma ibland. 

Jag och Daniel har köpt en ny tv också! Den kom igår, så nu kan vi se på tv med bra ljud och bra bild! En bild på vår tv kanske kommer upp här på bloggen så småningom! 

Igår kom pappa förbi! Var jätte roligt att få träffa nån hemifrån... Skulle inte sitta fel med en liten hemresa nu kan jag ju säga... Men vecka tio planeras det att åka hem, då det är sportlov där hemma. Jag har skola två dagar den veckan, och sen är jag ledig ett tag så då blir det en resa upp till norr och umgås med familjen! Och nästa gång pappa har en långkörning hit ner så kan han ju ta med sig resten av familjen också ;) 

På fredag planeras det middag med Emma och Lina! Kanske kommer det upp några bilder efter det, vem vet. Beror på om det tas några bilder, och hur de blev! Före jul då vi bakade togs det en del bilder, suddiga och oseriösa. Inget att visa på bloggen, men roliga att ha som minnen.
  Såhär såg det ut sist vi va hos Emma! Jag vet inte riktigt vad vi bakade eller "geggade ihop" men gott va det iallafall, och mycket choklad ;)
Hoppas fredag blir lika roligt som sist! Dessa två tjejer har nära till skratt, precis som jag! Tänk vilken tur man har som har lärt känna så fina människor!




Lördag den fjärde februari
2012-02-04

Idag har det inte hänt så mycket, det är kallt ute så jag och Daniel bestämde oss för att ha en innedag, vilket gick bra ända fram tills.... Ja, när vi skulle äta middag. Vi hade planerat att beställa pizza, men eftersom pizzerian är stängd i veckan och vi inte visste det då vi veckohandlade så hade vi ingenting att äta idag... Ingen lust hade vi att gå ner till konsum för att köpa mat heller... Som tur var hade farmor skickat med pannkaka innan vi åkte ner efter jullovet, som vi hade kvar i frysen! Tur för oss, bara att värma på i micron!

MEN eftersom vi (jag) hade bestämt att vi ska kolla på melodifestivalen ikväll, så ville vi ha någon dricka till det, så det slutade med att jag gick ner till konsum iallafall. Det var den innedagen. Tur att vi inte har så långt! Börjar bli kallt här nere nu ju... -20 grader. Jag vet att de uppe i norr har ännu kallare, men jag tycker att -20 är tillräckligt!

Så KANSKE KANSKE KANSKE (hoppas hoppas hoppas) kommer pappa förbi på måndag kväll! Han skulle tydligen köra ner någonting till Garpenberg(?) och då kanske om han hinner och allt skulle gå bra så skulle han komma förbi! Jag hoppas verkligen det, för han har bara varit hit en gång och det var när vi flyttade in, så det skulle vara jätte roligt om han kom! :) Så håll tummarna!

Jag ser det snöar
2012-02-03

Denna vecka har bestått av plugg, har läst ut en bok som vi ska ha läst till nästa vecka, och det var inte den mest lättlästa boken, men den var intressant till de sista två kapitlen typ. Men nu har jag läst ut den så nu tar jag helg!

Det snöar ute, jag som inte trodde det skulle komma någon snö här nere i vinter, men den verkar bara ha varit lite försenad? För snön vräker ner och det är kallt ute. Fast inte lika kallt som familjen har hemma i norr, men jag tycker ändå det är kallt men ska väl inte klaga med -10 grader?

Nä, nu ska jag ta och äta lite lunch och sen ska jag städa lägenheten. Nu när jag pluggat färdigt så kan jag kolla på OC efter det med gott samvete i väntan på att Daniel kommer hem haha.


Seg onsdagmorgon
2012-02-01

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Vaknade då Daniels väckarklocka ringde, och var vaken tills han for till jobbet. Efter det låg jag vaken en stund och det brukar ALDRIG vara kallt i vårat sovrum, men imorse frös jag hur mycket som helst efter att Daniel hade farit till jobbet... Så då tog jag hans täcke plus mitt eget, och då somnade jag gott men det var goode varmt då jag vaknade haha.

Tog det lugnt hela morgonen, kollade lite på tv innan jag åt frukost, och har nu börjat läsa en ny bok som vi ska läsa i den här kursen, barndomspsykologi. Började läsa den i den förra kursen, men läste inte så mycket för jag tycker den är väldig trög att läsa, men nu har jag bestämt mig för att läsa ut den! Så det är bara bita ihop. Efter jag hade läst en stund så satt jag vid datorn, och då var klockan helt plötsligt ett och jag insåg att det kanske var dags att ta tag i livet och göra någonting vettigt av denna dag. Så jag klädde på mig och gick ut och joggade en sväng, kom hem igen, åt lunch och efter det tog jag en dusch. Sen hamnade jag här igen. Funderar på att läsa lite till medan jag väntar på att min älskling ska komma hem från jobbet. Det är så tomt och tyst i lägenheten då han inte är här... :(

RSS 2.0