31 dagar senare
2014-01-31

Hej på er!
Nu såhär 31 dagar efter nyårsafton så har jag lagt in bilderna från kameran till datorn. Märks det att det inte har varit prioriterat eller? haha! Jag tänkte iallafall att ni kunde få se lite bilder från vår nyårsafton som jag och Daniel spenderade hos min kusin Kattis och hennes kille Elias. Riktigt trevligt var det iallafall och det har redan smidits planer till kommande nyårsaftnar. Varmrätten har jag ingen bra bild på haha, så det får ni klara er utan att se. Men gott var det iallafall, kan väl inte bli annat då man gästar två kockar? ;)
Kameran blev väl inte direkt så prioriterad under kvällen. Vi spelade Wii U, timmarna flög förbi och helt plötsligt var klockan tolv. Vi skålade i Bubbliz och tittade på raketerna från balkongen. En supertrevlig nyårsafton med andra ord, med fina vänner och såklart min älskling vid min sida!

Fina vänner!
2014-01-23

Jag måste få skryta över mina fina vänner som jag lärt känna sen jag flyttade till Gävle. Anna, Malin, Lina och Emma, dessa fyra tjejer som jag umgås mest med och som gör skoldagarna så mycket roligare. Även de gånger vi umgåtts på fritiden har vi sjukt roligt tillsammans.
 
Idag blev det lite "dötid" på skolan och Malin hade med sig en kortlek, så då spelade vi kort. Jag och Lina spelade i samma lag för vi förstår knappt vad spelet går ut på, trots att dom andra förklarat för oss otaliga gånger hur man ska göra. Sen kan jag ju inte annat än älska Linas kommentar: "Det luktar seger". Okej, nu ska jag vara ärlig och säga att vi inte vann, MEN vi kom inte sist! :D Snart är vi proffs på det där ska ni se. 
 
Så tack för att jag fått lära känna er, Lina, Anna, Emma och Malin, ni är fantastiska!

11 januari 2014
2014-01-11

Nu var det ett tag sedan jag skrev igen. Vi är iallafall tillbaka i Norrsundet igen. Eller ja, Daniel åkte till Stockholm imorse och jag ska åka ner på onsdag nästa vecka, då jag har en redovisning på tisdag som jag måste gå på. Nu sitter jag och väntar på att Julia ska komma hit. Istället för att hon ska sitta själv i Gävle och jag sitta själv här, så kan vi ju lika gärna umgås och få lite sällskap av varandra. Inte helt fel!
 
Här är två instagrambilder. (Följ mig där vettja, karlssonlinaa heter jag!) Den vänstra är tagen från i tisdags då vi åkte hem och den högra från i onsdags.
 
 
Vi lämnade alltså ett snöigt norrland. Dock var det ovanligt lite snö vilket var tråkigt. Men det var då mer vinter än vad som väntade oss när vi kom hem. Ett vårliknande väder, cirka 7 plusgrader. Som att resa mellan två årstider. Nu verkar dock vintern ha hittat hit lite grann. Ett tunt lager snö ligger på backen och det är cirka -8 grader ute. Förhoppningsvis kommer det lite mer snö snart!
 
Sedan vi kom hem har vi inte gjort så mycket, mest tagit det lugnt. I torsdags var vi på bio och tittade på "hundraåringen". Daniel tyckte att den var bra, jag tyckte att den var sådär. Det kan ju bero på att Daniel har läst boken, vilket inte jag hade gjort så jag tyckte att den var lite hoppig. Igår fick jag lust att åka iväg och simma, efter lite tjat på Daniel att han också skulle följa med (utan framgång) så åkte jag iväg själv. Testade på badhuset i Ockelbo och blev positivt överraskad. Det var inte så stort, men de hade en fin bassäng, en stor bubbelpool och en ångbastu! Ja, till Ockelbo kommer jag åka fler gånger. Att det är närmare dit än till Gävle är ju bara en bonus!

RSS 2.0