En saknad vän
2014-05-26

En gammal bild på mig och en av mina bästa vänner Louise <3
 
Ikväll har jag haft ett långt samtal med en av mina bästa vänner Louise. Det var länge sen vi pratade och ännu längre sen var det vi sågs. Jag tror inte vi har träffats sen jul... Alldeles för lång tid om du frågar mig! Men det som är så fantastiskt är att det kan gå hur lång tid som helst mellan gångerna vi hörs, men så fort vi träffas eller pratar på telefon så känns allt precis som vanligt. Louise är en vän som jag har känt så länge jag kan minnas. Vi har bott grannar under hela vår uppväxt och varit lika osams som sams. Men Louise är en sån fantastisk vän som alltid finns där och jag hoppas att det inte dröjer allt för lång tid tills vi ses och att hon snart vill komma ner hit och hälsa på ;) Tack för att du är du och för att du finns! 
 

4 maj
2014-05-04

Tiden rusar iväg med väldig fart och helt plötsligt är maj här. Valborg spenderades med Daniel och Julia. Riktigt trevligt. Vi hade tänkt grilla och kolla på majbrasa, men det var inte så skojigt väder ute, så vi uteslöt det hela och stekte köttet i stekpannan, kollade på raketer från fönstret och stannade inne hela kvällen. Daniel och Julia spelade ett spel som jag försökte förstå mig på, men var för trött så jag somnade i soffan istället. Roligt sällskap jag är haha. Men vi hade trevligt iallafall, dagen efter förstod jag spelet och var social ;). 
 
I helgen har Daniels lillebror Patrik varit här. Helgerna går som vanligt väldigt fort och imorgon är det dags för praktik igen. Bara tre veckor kvar nu! Jag fattar inte vart tiden har tagit vägen. Nu börjar det bli dags att skriva uppgifterna som ska in innan sommaren och pluggångesten börjar smyga sig på igen. Men det ska nog gå bra det med!

RSS 2.0