Träningsvärk imorgon?
2012-06-27

Igår var Julia här heeela dagen, vilket var riktigt trevligt! Tror hon for hem vid halv tolv på kvällen, och kvällstrött som jag är så var jag typ död då!
 
Idag har jag virkat på min poncho. Det går rätt bra tror jag, iallafall så hoppas jag det!
 
Ikväll var jag, Kattis och min faster Sofia ute och joggade. Jag kan ju säga att det känns i benen. Har ont från i måndags då jag och Kattis joggade, och det lär ju inte ha blivit bättre av att vi joggade idag haha.
 
Just nu längtar jag väldigt mycket efter min älskling... Undrar hur jag ska klara mig en månad till utan att få vara med honom... Jag älskar dig Daniel! <3
 
 

Detta kommer handla om Kattis!
2012-06-25

Kvällen har spenderats med min kusin Kattis. Vi har varit ute och sprungit, och sedan for vi hem till mig och kollade på tv. Kattis brukar alltid påpeka att jag inte uppdaterar min blogg, så ikväll när vi var med varandra så lovade jag henne att jag skulle skriva ett inlägg om henne. Så detta inlägg kommer handla om Kattis.
 
Kattis heter egentligen Katarina, men så länge jag kan minnas har jag kallat henne för Kattis. Hon är 18 år gammal, men fyller 19 år den 2:a juli. Hon har en lillasyster som heter Sanna.
Kattis har precis tagit studenten efter tre år på Hotell och restaurang programmet, med inriktning mot restaurang.
När jag och Kattis var små så var vi jämt med varandra på helgerna, och eftersom jag inte gillade att sova borta, så fick Kattis vara hos mig.
Kattis är väldigt bra på packa med sig mycket saker, precis som jag. Båda vi två har svårt att packa lite, eftersom meningen "det kan ju behövas"...  används flitigt.
Kattis är tillsammans med sin kille Elias och dom har varit tillsammans ganska länge. Exakt hur länge vet jag inte, men de passar väldigt bra ihop iallafall! De har nästan nyss flyttat ihop i en jätte fin lägenhet.
Kattis gillar att måla naglarna, och hon är väldigt duktig på det. Hon brukar måla en massa olika mönster, men då hon målar mina naglar brukar jag alltid hinna kladda ut det innan det har torkat, och då suckar hon alltid, och börjar om. (snäll som hon är)
Jag och Kattis har haft många roliga saker för oss i vårt liv, och vi är väldigt lika på många sätt, men även väldigt olika. Man kan väl säga att vi kompletterar varandra ibland.
 
Såhär såg Kattis ut för ungefär två år sedan.
 
Nu vet ni lite mer om min Kusin Kattis! (och du Kattis kanske har lärt dig någonting nytt om dig själv?!)
 
Nu ska jag sova, för imorgon kommer Julia hit!
 

Äntligen sol och värme!
2012-06-23

Midsommarvädret kunde ju inte blivigt bättre. Strålande sol och varmt hela dagen! Under kvällen blev det middag med mammas kusin och hennes familj, och efter det blev det grillning med grannarna. En bra midsommarafton med andra ord. Men den hade kunnat bli lite bättre om jag hade fått ha min älskling hos mig!
 
Idag har det också varit soligt och rätt varmt, iallafall under eftermiddagen. Några av mina kusiner kom och åt middag hos oss, och senare under kvällen så kom en kusin till mamma och hennes familj på besök, och dem har jag inte träffat på jätte länge så det var roligt.
 
Myggen har tagit över, och nu har jag ett x antal myggbett som kliar...  :( Går knappt va ute utan att bli uppäten!
 
Nu är det dags att sova!
 
 

21 juni
2012-06-21

För att ha någonting att sysselsätta mig med på dagarna, har jag börjat virka en poncho. Än så länge går det riktigt bra faktiskt. Kanske kommer en bild på den senare då den är färdig!
 
Imorgon är det midsommar, jag hoppas att alla får en jätte trevlig dag, samt att vädret är på topp! Vad vi ska hitta på imorgon vet jag inte, blir nog att vara hemma och mysa med familjen, och äta gómiddag!
 
Igår följde jag med mamma, morfar och Ulf, och planterade på mormors grav. Det vart jätte fint! hoppas bara solen lyser lite på blommorna, så att de växer och blir fina. Ååh vad jag önskar att mormor fortfarande levde. Det finns så mycket jag skulle vilja säga till henne... <3
 
 

Tisdag
2012-06-19

ÄNTLIGEN har värmen börjat hitta hit. Dock så har myggen det också...

I lördags var det 50-års fest vilket var trevligt. Umgicks med kusinerna som man inte träffar allt för ofta. Igår var jag, mamma och Elin till stan en sväng. Igårkväll blev det även en liten promenad med Viktoria. Annars händer det inte så mycket på dagarna. Finns inte så mycket att göra här i lilla Jörn haha.


RUBRIK
2012-06-16

Jag saknar min älskling. Jag vet att vi inte har varit ifrån varandra så länge än, men jag tror att det känns värre bara för att vi inte vet när vi träffas nästa gång. Jag som alltid brukar sitta och räkna dagarna kan inte göra det nu. Så just nu får jag nöja mig med lite sms och några telefonsamtal.

Idag ska vi till folkparken, det är nyinvigning där så vi ska dit och kolla. Där ska Elin och min kusin Sanna hålla i ansiktsmålning. Senare i eftermiddag så ska vi till kavis då mina kusiners pappa har fyllt 50 år, och det är 50-års fest! Vi ska dra dit husvagnen, så det blir att sova över där tills imorrn. Blir säkert riktigt trevligt!

Några bilder från Wilmas avslutning kommer kanske senare, om jag får bilderna från Elins kamera. Haha jag är så dålig på flytta över bilder från kameran till datorn. Aja, det kommer kanske senare.




Tiden.
2012-06-14

Börjar känna mig frisk nu, vaknade utan huvudvärk idag och har mått bra hela dagen! Har inte gjort så mycket idag, börjar alltid dagen med att följa Wilma till skolan, sedan skynda mig hem för att följa med mamma ut på morgonpromenad med hunden! Imorse hade vi lite otur med vädret då det regnade lite, men lite regn har väl ingen dött av? Sen har det regnat till och från hela dagen...

Nu ikväll så skulle mamma och pappa iväg till Boliden och handla, och jag skulle lägga isäng Wilma under tiden. Jag och Elin var inte sen på att stå i hallen och be dem handla lite chips! Så nu sitter vi och väntar på att de ska komma hem haha. Men jag tror jag sparar mina chips till imorgon. Då har Wilma skolavslutning också, så det ska jag självklart gå på! :)

Igår hann jag även träffa lite kompisar som jag inte träffat på ett tag! Först var jag med Louise en stund, (fast henne träffade jag redan i torsdags då jag kom hem) :) Självklart hade hon med sig lilla jyri, min lilla gudson till hund haha! Träffade även Viktoria, fast henne har jag också varit med en hel del denna vecka. Senare på kvällen så han jag träffa Tobbe också, vilket var ett tag sen. Riktigt trevligt var det iallafall. Man har ju en del att prata om med folk man inte träffar så ofta :)

Sen saknar jag min älskling jätte mycket! Men det var ju så här vi valde att ha sommaren... Om det var rätt val får väl tiden utvisa...

Men tiden brukar ju gå fort...


Studenten.En dag full av möjligheter. En dag där nya vägar öppnades. Då skolan inte längre var den trygga punkten, utan man skulle hitta någonting nytt. En sommar med jobb som personlig assistent, en sommar av längtan, hopp och ovisshet. En sommar av skratt och tårar. Följt av en höst på ett nytt ställe, jag skulle stå på egna ben, blev sambo, och började på högskola. En höst, vinter och vår med massa plugg, en massa skratt, en massa nya kompisar och en massa erfarenheter rikare. Nu sitter jag här igen. Hemma hos min mamma och pappa, har hela sommaren framför mig. Vem vet vad som händer? En sak är iallafall säker. I höst ska jag tillbaka till Gävle, tillbaka till min och Daniels lägenhet, tillbaka till plugget, och tillbaka till den väg som jag valde efter gymnasiet. Och det är ett av de bästa valen jag gjort i hela mitt liv!
Som sagt, tiden går fort!

Någon gång borde det väl vända?
2012-06-13

Har fortfarande ont i huvudet, lite småont i halsen och trött... Hoppas på att det snart blir bättre! Har laddat upp med alvedon och halstabletter.

Senare idag ska jag hälsa på Wilma på skolan. Jag hade egentligen sagt till henne att jag skulle följa hela dagen, men eftersom jag mår som jag gör, så lovade jag henne att jag skulle komma efter lunch istället. Bara 2 dagar kvar innan hon har sommarlov, vilket betyder sovmorgon för mig med. Ska bli skönt, då kanske jag kan sova bort denna eländiga förkylning eller vad jag nu har drabbats av haha.

Sen ikväll ska jag iväg och kolla på Wilmas fotbollsmatch. Jag hoppas på att vädret visar sig från sin bättre sida, så det inte regnar. Solen tittar faktiskt fram lite nu. Tyvärr så är det inte så jätte varmt. Inte i skuggan iallafall. Men då solen är framme, så blir det väldigt varmt, men försvinner den bland molnen så är det bara att ta på sig jackan! Eller så är det bara jag som är lite frussen av mig haha!


Lite sådär lagomt trött
2012-06-12

Jag tror att miljöombytet tar på mer än vad man tror. Eller så är det alla skumma drömmar som jag drömmer på nätterna som gör att jag är hur trött som helst hela dagarna. Känns som om jag skulle kunna sova hur länge som helst. Inatt vaknade jag vid tre, och hade hur ont i huvudet som helst. Kan inte minnas när jag senast hade så ont. Släpade mig upp ur sängen för att gå ner och ta lite alvedon, och sedan försöka sova igen. Lyckades somna om ett tag, men har ändå vaknat till och från sen dess. Då jag äntligen sov bra igen så ringde väckarklockan för att Wilma skulle iväg till skolan så då var det bara att kliva upp. Hoppas iallafall på att det blir bättre snart så att jag kan bli lite piggare! :)

I fredags var jag, mamma, Elin och Wilma och kollade på våra kusiner Kattis och Viktor som tog studenten! Kan inte fatta att det redan gått ett år sedan jag själv tog studenten. Men tiden går fort.

Nu hoppas jag bara på att värmen hittar hit, så att jag kan få användning av mina sommarkläder. Tog mest med mig sommarkläder hit upp, och inte så mycket "varma" kläder så om jag ska slippa tvätta var och varannan dag så är det bäst att solen tittar fram och temperaturen stiger några grader! ;)

Snart ska jag åka iväg och hämta Kattis som bor hos mina kusiner för tillfället, och sen ska vi åka in till stan för att hämta Elin som har teorilektion!

Home
2012-06-07

Nu är jag hemma i Jörn igen! Är trött efter tågresan, men resan kändes ändå ovanligt kort då man fick sällskap av faster med familj. Snälla pappa klev upp tidigt imorse för att hämta oss på tågstationen halv sex, så jag slapp gå hem haha.

Hann knappt gå innanför dörren innan jag möttes av en galen hund som inte visste hur han skulle bete sig för att han var så överlycklig. Wilma kom smygandes nerför trappen, hon hade tydligen varit vaken sen fyra haha. Så lite efterlängtad var man nog. Har lämnat henne på skolan nu, så ska jag hämta henne igen klockan ett. Funderar på om jag ska sova en stund, men vi får väl se hur det blir med den saken. Tror jag lägger mig tidigt ikväll istället.


Dagen är här
2012-06-06

Just nu ligger jag och väntar på att min älskling ska vakna. Jag är morgonpigg, han morgontrött. Jag är kvällstrött, han är kvällspigg. Bra kombination va? ;)

Igår städades lägenheten riktigt ordentligt. Städade även ett skåp i köket som inte alls såg så fint ut. Ni vet ett sådan där skåp där plastburkar står. När man ska ha burken som är längst in och det är lite bråttom, så slå slutar de oftast med att burkarna ligger hur som helst efter ett tag. Men nu står burkarna fint uppradade, iallafall tills vi kommer tillbaka hit igen! ;) Alla skolböcker har plockats undan, anteckningsblocken likaså. Nu ligger de fint i en låda, eftersom jag inte har någon bokhylla. Hallen har städats, och alla halsdukar och vantar som ännu inte hade plockats undan ligger nu i en garderob. Det är nästan så det ekar här inne. Damsugarn åkte fram, och skurhinken likaså. Så nu är det så rent som det kan bli.

Idag är det packning som gäller. Har skrivit min packlista, så det är väl snart dags att börja med det. Ikväll går tåget. Tåget som ska ta mig hem till min familj. Det är med blandade känslor som jag åker hem idag. Jag längtar självklart jätte mycket efter min familj, men jag skulle gärna ta med Daniel, så att min familj blir hel. Jag vet inte hur länge vi kommer orka vara ifrån varandra. Det får tiden utvisa. Men jag kommer sakna ihjäl mig, det vet jag. Så det kommer nog vara med gråten i halsen som jag kliver på tåget ikväll. För så brukar det vara, jag gråter när jag ska säga hejdå till de som står mig väldigt nära. Jag önskar att det hela vore lättare. Men vem har sagt att livet är lätt?! Som tur är så ska mina kusiner, min faster och hennes man åka med samma tåg så jag ska åka med dom! Den tanken gör att denna resa inte känns lika jobbig.


Då var det sommarlov!
2012-06-05

Igår redovisade jag det sista arbetet för denna termin. Idag lämnade jag in den sista uppgiften, vilket betyder sommarlov för mig! Känns helt underbart. Nu håller jag bara tummarna för att alla uppgifter blir godkända så jag slipper komplettera någon, men det ska nog bli bra. Bara 2,5 år kvar nu, sedan hoppas jag på att jag har pluggat färdigt för ett tag!

Imorgon åker jag hem, så just nu håller vi på att tvätta så att tvättunnan ska va tom, sen ska vi snart städa lägenheten också. Ikväll är det även dags att packa. Men hur packar man för en hel sommar? Ska försöka trycka ner så mycket som möjligt i min ryggsäck, så får vi väl se vad som får plats, och vad jag måste lämna. Har fortfarande inte insett att det är imorgon jag åker hem, men det ska nog bli bra.

Kan inte förstå att det redan gått tio månader sedan jag höll på packa ner mitt rum i flyttkartonger och det såg ut som jag vet inte vad där inne... Tiden går fort.






RSS 2.0