En vecka fylld med plugg
2014-10-10

Hej igen!
Nu var det ett tag sedan jag skrev igen. Jag hade en toppen vecka hemma hos mamma och pappa, där jag hann med lite av varje, bland annat fira Wilma lite i förskott som fyller 10 år den 20:e oktober men då är inte jag hemma. 
Wilma fick lego friends av mig och Elin som hon önskat sig. Som alltid går iden fort då man har roligt och helt plötsligt hade nio dagar gått och det var dags för mig att åka hem igen. Som tur är så kommer det inte dröja så länge tills vi ses igen då jag och Daniel kommer åka upp snart igen! :D 

Den här veckan har gått i ett och jag och Lina har suttit på skolan och pluggat hela veckan (förutom i måndags). Jag har skrattat hur mycket som helst i veckan, hon är ju riktigt rolig den här Lina som jag spenderar den mesta av min tid med. Lika normalstörd som jag ;). Examensarbetet går framåt och extra roligt blir det då vi får sån bra respons från vår handledare. Nästa vecka ska vi börja skriva på vårt resultatavsnitt. Som sagt så har vi väldigt roligt tillsammans och skrattar så vi nästan gråter. Vi borde ju egentligen skriva ner allt roligt som händer oss på en dag, för vi är väl lika klantiga båda två (fast frågar ni Lina är jag nog snäppet klantigare), och det vore ju rätt roligt att sitta och skratta åt oss själva om ett par år åt allt roligt vi sagt och gjort. 

RSS 2.0