Tiden går
2013-06-26

Datorn prioriteras väl inte sådär jättehögt nu under sommaren, jag håller på med en massa annat istället. Idag har jag jobbat förmiddag + kväll och mitt på dagen när jag var ledig så kollade jag på när Daniel klippte gräs och mamma skurade mattor. Ja, varför gjorde inte jag någonting kan man ju undra då. Jo jag gjorde något så ansträngande som att borsta hunden haha. 
För ett tag sedan var jag, mamma, morfar och morfars bror och planterade lite på mormors grav. Det blev väldigt fint tycker jag, kommer bli ännu finare i sommar då allt får växa till sig lite! Fina älskade, saknade mormor! 
I söndags firade vi farfar som fyllde 70 år, och igår firade vi mormors syster som fyllde 75 år. Vi kom väl hem vid tolv i natt, så det var en lagom trött Lina imorse när väckarklockan ringde. Jag kan väl tillägga att jag vaknade första gången klockan sex av någon fågel som lät fördjävligt rent ut sagt. Det var inte något fint kvitter utan ja... Jag vet inte hur jag ska förklara hur den lät. Daniel vaknade också lagom irriterad och gick upp och stängde fönstret. Tror ni då inte att det kommer en mygga och surrar i öronen. Man blir gooode irriterad då allt man vill är att få sova innan man ska upp och jobba. Som tur var så började jag inte förrän klockan nio! 
 
Lite rörig uppdatering kanske, hade visst hunnit med en del sen jag bloggade senast. Hoppas ni alla har en härlig sommar! 
 

2013-06-20
2013-06-20

Då var mitt lilla sommarlov slut, då sommarjobbet har dragit igång. I sommar jobbar jag som personlig assistent och jag jobbade min första dag i måndags. Jobbade i onsdags och kommer även jobba imorgon kväll och hela lördag. Jag och Daniel kommer knappt hinna se varandra förrän lördag kväll då han jobbar natt och jag dag och nu går vi om varandra lite. Men lika bra att vi jobbar samtidigt, så kan vi vara lediga tillsammans sen. 
 
På min "lediga tid" virkar jag väldigt mycket. Just nu håller jag på med ännu en spindelsjal. Man kan aldrig få för många va? Fast det här är bara tredje sjalen jag virkar, tidigare har jag virkat en till mig och en till Wilma. Denna sjal har jag tänkt till mig själv. Sen när den är klar har jag lite andra virkprojekt på gång också. 
 
Hoppas ni alla får en härlig midsommar imorgon!

Skolavslutning för minsta lillasyster
2013-06-14

Ja, då har även Wilma äntligen fått sommarlov! Tyvärr så regnade det, idag igen. Sommarvärmen får gärna komma nu. Nu kan vi äntligen njuta av lovet, iallafall tills på måndag då jag börjar jobba. Men jag ska inte klaga, jag trivs väldigt bra med mitt jobb som jag kommer ha i sommar, men lite avundsjuk blir man på dom som kan ta ut semester. Jag har ju faktiskt också "jobbat" hela året. Åtminstone pluggat en himla massa så jag skulle också behöva lite ledighet. Men men!
 
Min kusin Pontus gick även ut nian idag också, så hans avslutning har jag också hunnit med. Jag och farmor konstaterade idag att det räcker med skolavslutningar för vår del nu, då vi hunnit med två studenter och två skolavslutningar inom loppet av en och en halv vecka. Fullt upp med andra ord! 
 
På eftermiddagen kom världens skyfall. Det regnade och regnade och regnade. Min kusin Patrik var ute och badade på gatan haha. Ja, ni ser ju vilket roligt väder sommarlovet börjar med! Men då kan det väl bara bli bättre, eller?
 

Ännu en student!
2013-06-13

Igår så åkte jag och farmor ner till Umeå för att se när en av mina bästa vänner, Louise, tog studenten. Otur som dom hade så började det spöregna precis innan de skulle springa ut... Tur paraply finns! ;) Louise var iallafall jättefin! Fördelen med att hon nu har tagit studenten är att ingenting hindrar henne från att komma och hälsa på mig i Gävle sen i höst! :D 
 
Grattis än en gång till studenten, Louise! <3 

Wilmas spindelsjal
2013-06-09

För ett tag sedan virkade jag klart min andra spindelsjal, denna gång en sjal till Wilma. Precis som förut blev jag inspirerad av Maria, och mönstret till sjalen hittade jag här. Mönstret till kanten på sjalen hittade jag här, och jag använde mig av de två första varven. 
 
Sjalen är virkad i Tilda glittergarn och kanten på sjalen är virkad i Tilda blandgarn. Sjalen är virkad med virknål 3,5. 

Systers student
2013-06-07

I onsdags var det alltså dags för min systers student. Jag åkte tidigare till stan för att skriva ett onlineprov, för att sedan springa till kyrkan. Jag hann iallafall dit innan hon kom ut ur kyrkan vilket var mitt mål. Men ni skulle bara veta hur trött jag var när jag kom fram. Det är inte jättelång bit att springa, men under hela provet var jag hur nervös som helst (men det gick iallafall bra) och hjärtat slog superfort. Att springa på det var väl kanske inte världens bästa grej, men skit samma. Allt som inte dödar härdar ;). (Kan dock hända att det är jag som har dålig kondis haha)
 


Min fina syster när hon precis kommit ut ur kyrkan. Den andra bilden är på Elin och hennes pojkvän Kevin. 
Min syster Elin och vår fina kusin Robin, som även han tog studenten! 
Här är ett gäng glada kusiner! Från vänster är mina kusiner Belinda, Lucy, Ena, huvudet som sticker fram mellan Ena och min syster Wilma är min kusin Patrik, bredvid Wilma står mina kusiner Junive och Lotta. 
En bra dag blev det, trots att det var lite mulet och kallt på morgonen, men mitt på dagen sprack iallafall solen fram! :) 
 
Grattis än en gång, Elin och Robin till studenten! 

Lillasysters bal
2013-06-04

Igår så var jag och kollade när min lillasyster Elin gick på sin studentbal. Åh så himla fin hon var! 
Jag tycker självklart att hon var finast av alla! Vår faster Sofia har fixat håret på henne, och vår kusin Kattis har sminkat henne och fixat henns naglar. Hon gick på balen med hennes kompis Ian. Visst var dom väl himla fina tillsammans?! :) 

En dag vid havet
2013-06-02

Igår var det väldigt bra väder ute, så jag och Daniel tog våra cyklar och cyklade till totrabadet och badade i havet och solade på bryggan som de inte lagt ut ännu. Ett riktigt härligt avbrott mitt i allt pluggande. Vi ställer oss frågan varför vi inte cyklat till totrabadet oftare, då det bara är fyra kilometer dit. I augusti då vi kommer tillbaka till Norrsundet kommer vi garanterat cykla dit när det är bra väder!

RSS 2.0