Grattis älskling!
2013-07-22

 Idag fyller Daniel 21, så igår kväll firade vi han med tårta och paket. Mamma, pappa och Wilma åkte iväg på semester idag så därför firade vi Daniel igår då dom fortfarande var hemma. Dagen till ära tittade solen fram, äntligen! Den här sommaren har typ regnat bort,  så det var väl på tiden att det blev lite varmt!  
Jag hade även turen att vara ledig idag, så jag passade på att sola lite, och förhoppningsvis är solen här för att stanna!  :) 
 
Imorgon jobbar jag igen och sen har jag två dagars ledighet innan ännu en jobbhelg väntar. Jag och Daniel har iallafall sån tur att båda är lediga onsdag och torsdag innan båda jobbar helg. 

Snart helg!
2013-07-11

Lite dålig uppdatering nu på sommaren... Men så blir det när man jobbar en massa. Jag vill också ha semester! Men medan mamma räknar dagarna till semester räknar jag ner tills imorgon klockan tolv då jag tar helg i två dagar! 
 
Jag fick till och med tjata på hunden att vi skulle gå ut imorse,  han tyckte nog att kvart över sex var lite väl tidigt att kliva upp haha. Därför tar vi sovmorgon till halv åtta imorgon!

Spindelsjal nummer tre!
2013-07-05

För ett tag sedan virkade jag klart min tredje spindelsjal. Man brukar väl säga att övning ger färdighet, för denna sjal är den jag är mest nöjd med hittills. Bilden gör verkligen inte sjalen rättvisa! Mycket finare i verkligheten. Mönstret hittar ni som vanligt här, och mönstret till kanten på sjalen hittar ni här
 
Hoppas ni alla får en trevlig helg! Jag själv ska snart bege mig mot jobbet!

RSS 2.0