Sannas student
2014-06-16

Under veckan som jag var hemma hos mamma och pappa så tog min kusin Sanna studenten och självklart var vi där och grattade henne! På morgonen såg det ut som att det skulle bli regn, men det sprack upp och när de kom ut från kyrkan så var det strålande sol och jätte varmt. Här kommer några bilder från dagen. Grattis än en gång Sanna till studenten! <3
Här är jag och min lillasyster Wilma medan vi stod och väntade på att Sanna skulle komma ut från kyrkan. 
På den här bilden är jag och några av mina kusiner. På den översta raden från vänster står: Katarina, Pontus, Patrik, Jag. På den nedersta raden står: Belinda, Wilma och Junive.
Självklart måste småkusinerna vara där och hjälpa Sanna att hålla i plakaten ;) 

En dag i furuviksparken
2014-06-10

Hej på er!
Nu var det ett tag sedan jag skrev sist och anledningen är helt enkelt den att jag har haft fullt upp. Vad jag pysslat med den senaste tiden kommer ni få läsa i de kommande blogginläggen. Sedan jag skrev sist har jag hunnit avsluta min praktik, skrivit klart det sista skolarbetet för terminen, haft familjen på besök, följt med familjen hem.. Japp, ni läste rätt! Jag har hunnit en sväng hem till Jörn också, då jag var ledig en vecka. Men åter till det inlägget skulle handla om.
 
Som jag skrev ovan så har jag haft min  familj här på besök. Mamma, pappa  och Wilma kom ner under kristi himmelsfärdshelgen och under tiden de var här så hann vi en sväng till furuviksparken en dag. En riktig mysig park med fina djur. Om jag skulle fråga Wilma vad hon tyckte var bäst skulle hon nog säga alla karuseller. Det var inte så många, men Wilma hann åka en hel del och jag fick äran att åka med henne. Jag kan säga att jag var yr i flera dagar efteråt haha. Men vi hade en mysig dag på furuviksparken, trots att det regnade. Men under tiden vi åkte karusell så klarnade det upp lite grann så vi kunde ta fram kameran och ta lite bilder. 
En mysig dag blev det, samtidigt som vi firade mammas födelsedag. Som jag skrev ovan så ville jag spendera lite mer tid med familjen, så dagen efter följde jag med hem till Jörn!

RSS 2.0