Nya blommor
2012-04-30


Våra gamla blommor som vi hade i sovrummet tålde inte solljuset så bra, så de var så gott som döda.. (solen lyser in genom det fönstret hela dagarna och det blir rätt varmt). Så idag har jag och Daniel varit till plantagen och införskaffat nya blommor. Enligt personalen där borta så ska dessa blommor tåla solljuset bättre, så det återstår att se. Men jag är riktigt nöjd med dom, och jag tycker att de passade superbra i vårt sovrum! (Mycket bättre än de förra ;) )
Så nu ser det ut så här i vårt fönster i sovrummet:

Vad tycker ni?
Idag när vi var på plantagen så köpte vi även en "köttätande växt", så nu ska vi förhoppningsvis bli av med blomflugorna haha! Tog en bild på den, men den blev lite suddig men den får duga iallafall.

Tiden
2012-04-29

Tiden går så sjukt fort då man har saker att göra. Vart har den här helgen tagit vägen? Det har varit soligt och varmt, och jag och Daniel har gått promenader bredvid havet. Nu när det är vår, och sommaren börjar närma sig så trivs jag bara bättre här. Norrsundet är så sjukt fint på sommaren! Idag cyklade jag och Daniel ner till havet, och satte oss på klipporna. Fint väder var det, bara lite synd att det blåste så mycket vid havet.

Imorgon ska vi in till Gävle, och handla lite småsaker till lägenheten hade vi tänkt. Får väl se hur det blir. Sen imorgon är det valborgs också. Tror att de ska ha en majbrasa här i Norrsundet någonstans, vart vet jag inte. Men det sitter lappar uppe om det, så vi lär väl se vart allt folk far haha.

Åter det där med tiden. Jag MÅSTE plugga. Annars kommer jag aldrig att fixa provet vi ska ha på onsdag. Det känns som om tiden inte kommer räcka till. Kommer sluta med att jag sitter där på tisdag kväll och tok-pluggar för att fixa provet. Men då får jag skylla mig själv!



Det där med att vara ensam...
2012-04-26

... har aldrig riktigt varit min grej. Har varit själv här nu sen i måndags och jag klättrar snart på väggarna. Är så uttråkad så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag längtar tills imorgon då jag ska på skolan och träffa lite folk! Är less på att vara hemma här. Tråkväder är det också. Grått, mulet och regn... Kunde väl åtminstone ha varit sol?

Nä, hoppas på en bra dag imorgon med skola och fysiklab, samt att min älskling kommer hem! Så hoppas jag på en bra helg med en massa sol och roligheter.

Pratade med Wilma igår, och idag. Hon är så lycklig för att hon har plockat fram cykeln. Jag minns också den där känslan, då vintern var slut och cykeln kom fram.. Då man cyklade bara för att. En magisk känsla.


Jag älskade att cykla då jag var liten. Tänk vad lycklig man var för små saker. Tänk om man fortfarande kunde glädjas åt det där lilla. Som att plocka fram cykeln!

Kemi och fysik...
2012-04-26

... Är två ämnen jag trodde jag skulle slippa då jag slutade högstadiet. Men icket. Här sitter jag idag och försöker förstå hur allting hänger ihop, men det vill inte riktigt gå in i min hjärna. Det är säkert inte så svårt bara man förstår, men jag förstår inte och då är det lite jobbigt.

Har en hel massa plugg att ta itu med, och det går riktigt trögt måste jag säga! Sitter mest och längtar tills imorgon då Daniel kommer hem. Har inte träffat han på tre veckor nu och jag längtar typ ihjäl mig. Hur klarade jag typ 10 veckor förut?! Då borde ju inte tre veckor vara så lång tid... Men det känns som en evighet. Men nu är det inte många timmar kvar tills imorgon! Tills dess har jag ju som sagt en massa plugg som jag kan roa mig med. Alla har pratat om att vi har så mycket att göra, och jag har inte riktigt kollat igenom alla uppgifter så noga, föränn idag. Då insåg jag att vi faktiskt hade en hel del. Så det blir ju lite spännande att se hur allting ska hinna bli klart i tid. Men det ska nog lösa sig, det brukar ju göra det.


Jag saknar denna fina trollunge! Nästa gång vi träffas är det nog sommar, och då är hon så stor att hon går ut första klass. Vart tog tiden vägen?!

Bilder från påsk
2012-04-25

Tänkte börja lägga ut lite bilder från påskhelgen, då jag var hemma i Jörn med familjen. Han knappt komma hem innan det var dags att ta på sig skoterkläderna haha. Bilderna är tagna av min lillasyster Elin. Jag resonerade så att jag inte behövde ha min kamera med mig eftersom hon ändå har med sig sin och jag tycker inte riktigt om det där med att ta kort haha. Första dagen jag var hemma har jag inga bilder från.
 
Det här är andra dagen jag var hemma, och då var vi till "Vithatten".






Tredje dagen åkte vi iväg till farmor och farfar! Där var även min faster Sofia, hennes man David och mina kusiner Ena, Lucy och Lotta! De hade även med sig sin hund Dunder.
 man kan inte annat än skratta åt den där bilden haha! Sötnötar. Min kusin Lotta, och min lillayster Wilma.

Söta Dunder!

Fjärde dagen jag var hemma åkte vi till ett ställe som jag inte kommer ihåg namnet på. Vädret var inte lika bra den dagen, men det var en bra madrassbacke där iallafall haha. Klicka på de små bilderna för att få de större.

Här ska iallafall Mamma och hennes kusin Jenny åka madrass.
   
Och sen gjorde de en fin vurpa på slutet!
 

Jag och Lina åkte också madrass!
    

Sen tog påsken slut och alla började om att jobba igen. Då hann jag med att träffa lite kompisar innan jag åkte till fjällen, vilket var riktigt roligt. Man har väldigt mycket att prata om då man knappt träffas, så det blir inte tyst en sekund!

Bilder från fjällen kommer en annan dag. Nu ska jag återgå till kemi&fysik plugg!

Tillbaka till vardagen igen
2012-04-23

Nu är jag tillbaka i Norrsundet efter två härliga veckor hemma! Ena veckan spenderades hemma i Jörn med familjen, hann även med att träffa lite kompisar också, tyvärr så går tiden så himla fort! Den andra veckan var jag med familjen till fjällen då även pappas syster och hennes familj var med! Riktigt trevligt. Vi kom hem från Ammarnäs igår, och på kvällen fick jag sätta mig på tåget för att åka tillbaka till Gävle. Där började vardagen på en gång, med en kemi laboration på skolan. Så jag är rätt trött nu. Skulle gissa på att det blir en tidig kväll om jag inte fastnar framför tv:en (med risk för att jag somnar där haha). Nä, men jag har haft det superbra hemma, och lite bilder kommer någon dag då jag orkar lägga in bilderna på datorn. Har försökt ta lite kort i fjällen, men hur bilderna ser ut vet jag inte, så för att försäkra mig om några bra bilder så snodde jag några av Elin, min syster innan jag åkte hemifrån! Så bilder kommer någon dag.

Imorrn måste jag plugga, har en hel del att ta itu med, men det ska väl bli bra då det är klart. För när dom uppgifterna är klara, så är det sommarlov och JAG LÄNGTAR!


Nu, PÅSKLOV
2012-04-05

Nu tar jag påsklov. Ikväll åker jag hem, ser inte framemot tågresan, men ska bli kul att umgås med familjen. Måste ta och packa det sista i min väska så att jag inte glömmer någonting.

Idag har jag varit på högskolan och haft fysiklaborationer. Har en fin bild på Lina som jag skulle visa här på bloggen(?), men den fina bilden är på min telefon vilket var synd. Den kanske dyker upp här senare haha! :)

Kommer nog inte dyka upp så många inlägg här på bloggen under tiden då jag är hemma. Brukar ha fullt upp med en massa annat.
Nä, nu ska jag packa färdigt min väska, glad påsk allihopa!

Stress
2012-04-03

Idag har jag känt mig hur stressad som helst. Vet inte varför men har inte kunnat ta det lugnt iallafall... Vårat schema är inte roligt, det ändras lektioner hit och dit och jag vet snart inte vad som gäller. Har lyckats byta grupp i veckan, så att jag inte missar några lektioner nästa vecka då jag är hemma. Det bästa med det hela är att Emma och Lina också har bytt grupp så jag får umgås med några av de bästa iallafall!

Måste börja packa också eftersom jag åker hem på torsdag kväll. Det enda jobbiga är att jag inte vet när tåget går. När jag bokade min resa skulle tåget gå klockan elva från Gävle, efter bara några dagar fick jag ett sms om att det skulle gå en och en halv timme tidigare. Men någon exakt avgångstid hade de inte. När jag sedan ringde SJ så fick jag svaret att tåget skulle gå en timme SENARE. Hur hängde det ihop? Sen sa killen som jag pratade med att han inte visste när tåget skulle gå. Det är ju bra eller? Nä, måste ta och ringa SJ igen så jag vet när jag måste åka in till Gävle. Det skulle ju inte vara så kul att missa tåget.

Nä, packa var det. Vet inte hur jag ska få plats med de sakerna som måste hem... Men det får lösa sig. Vill inte bära på så mycket saker, vilket jag kommer måsta göra ändå. Håller på övertala min älskling att hjälpa mig med packningen och jag tror han har gått med på det. Fina underbara Daniel, vad skulle jag göra utan han?! Troligen vara ett totalt nervrak och packa ner miljoner saker som jag inte ens skulle behöva vilket skulle resultera i en alldeles för tung ryggsäck och för många väskor att bära på och jag skulle även stressa ihjäl mig för minsta lilla. Nä, tur jag har en lugn själ bredvid mig haha.


April april...
2012-04-01

...Din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill!
Synd bara att jag är så dålig på luras, jag börjar alltid skratta... Sen har jag ingen att lura idag heller för den delen. Kanske lika bra det haha.

Imorgon kommer nog min älskling hem igen! HOPPAS HOPPAS!

Annars händer det inte mycket här nere... Sol ena stunden, hagel andra stunden för att sedan gå över till massa snö. Ja, aprilvädret gör rätt för sitt namn idag.


RSS 2.0