Tiden
2012-04-29

Tiden går så sjukt fort då man har saker att göra. Vart har den här helgen tagit vägen? Det har varit soligt och varmt, och jag och Daniel har gått promenader bredvid havet. Nu när det är vår, och sommaren börjar närma sig så trivs jag bara bättre här. Norrsundet är så sjukt fint på sommaren! Idag cyklade jag och Daniel ner till havet, och satte oss på klipporna. Fint väder var det, bara lite synd att det blåste så mycket vid havet.

Imorgon ska vi in till Gävle, och handla lite småsaker till lägenheten hade vi tänkt. Får väl se hur det blir. Sen imorgon är det valborgs också. Tror att de ska ha en majbrasa här i Norrsundet någonstans, vart vet jag inte. Men det sitter lappar uppe om det, så vi lär väl se vart allt folk far haha.

Åter det där med tiden. Jag MÅSTE plugga. Annars kommer jag aldrig att fixa provet vi ska ha på onsdag. Det känns som om tiden inte kommer räcka till. Kommer sluta med att jag sitter där på tisdag kväll och tok-pluggar för att fixa provet. Men då får jag skylla mig själv!



Kommentarer
Postat av: amme

SV: Naw tack höhö :$

Ja allt är bara bra med mig, själv då där nere i gävle :D??

2012-04-29 @ 21:53:26
URL: http://ammepamme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0