6 juli 2012
2012-07-06

Idag har jag jobbat! Blev väckt av telefonen imorse då de ringde från bemanningen för att höra om jag  hade möjlighet att jobba som personlig assistent idag mellan 9-20.15. Eftersom jag inte hade planerat att göra någonting idag så tackade jag ja. Så idag har jag jobbat hela dagen. Då jag slutade kvart över åtta så for jag hem och bytte kläder, för att senare fara ut och springa med Kattis.
 
Något som är mindre roligt är att jag har fått ögoninflammation. Smörjer med en ögonsalva morgon och kväll, en salva som jag blir alldeles gul i ögat av, sen ser jag suddigt i typ en timme. Men, det börjar bli bättre iallafall!
 
Hoppas på sol och bra väder. Nu har det ju faktiskt varit varmt i två dagar! Så hoppas på sol imorgon också!
 
Ha en bra helg allihopa!
 

2 juli 2012
2012-07-02

Det händer inte så mycket på dagarna just nu. Sommaren lyser med sin frånvaro, och jag längtar tills solen börjar vilja titta fram så man kan sola och bada!
 
Idag kom mammas kusin och hennes barn till Jörn, så vi for iväg till en lekpark. Ja, man blir ju som barn på nytt haha. Man blir nog aldrig för gammal för att leka ;)
Efter middagen följde jag med mamma och Elin till stan. Elin skulle på riskettan, och jag och mamma skulle fördriva tiden i stan under tiden. Vi for till mammas morbror och hälsade på på hans gruppboende. Riktigt roligt var det!
 
Det blir inte så mycket uppdateringar nu under sommaren. Dels för att jag knappt sitter vid datorn, och dels för att jag inte har så mycket att skriva om...
 
 
LINA, jag saknar dig! Det är inte lika kul att bli sådär full i skratt då ingen förstår det roliga... Och jag är rätt säker på att du förstår vad jag menar ;)
 

RSS 2.0