På väg hem
2014-09-26

Hej på er!
Just ni sitter jag på Arlanda och väntar på att få gå på flygplanet som ska ta mig till Skellefteå! Det ska bli så himla roligt att komma hem, ser verkligen framemot det. Synd bara att inte Daniel kunde följa med, men vi ska väl överleva utan vara dra i nio dagar haha. Daniel har åkt till Stockholm, vilket var tur för mig för då slapp jag ta tåget till Arlanda. 

Nu ser jag framemot en fullspäckad helg, som avslutas med dop på söndag, vilken är en av anledningarna till att jag åker hem. Nu när jag ändå åker hem så passar jag på att vara hemma ett tag, har packat ner skolböckerna så jag ska kunna plugga lite grann iallafall. (Även om jag säkert kommer ha fullt upp med en massa andra roligare saker). 

Ha en bra helg alla! :) 

Äntligen helg!
2014-09-19

Äntligen är helgen här, som jag bar längtat! Denna vecka har varit rätt intensiv med plugg, då jag vill göra klart så mycket som möjligt innan jag åker hem till Jörn nästa vecka! Ska bli så kul att komma hem, var ju ett tag sen sist. Saknar alla där hemma så himla mycket, så jag kommer väl vara som ett plåster på mamma och Wilma och gå efter dom överallt haha. 

Imorgon kommer Daniels pappa, lillebror och Nina hit! Det ska också bli riktigt roligt då Nina bara varit här en gång förut och det var då vi flyttade in hit, så det var ju sisådär tre år sedan.

Nästa vecka blir också intensiv då hela veckan är fullbokad fram tills fredag då jag åker hem. Jag är rätt less på plugga nu, men nu är det inte långt kvar till examen. Bara bita ihop och kämpa de sista veckorna! 

Onsdag
2014-09-10

Både igår och idag har jag varit på högskolan hela dagen. Det är rätt intensivt nu sista terminen och det är många bollar som ska hållas i luften samtidigt. Igår och idag har vi haft en lärare från Belgien som föreläst om hur det fungerar på belgiska förskolor. Riktigt intressant, dock blir jag rätt trött i huvudet då föreläsningen är på engelska och engelska är inte direkt min starka sida. Men det har gått bra ändå och som sagt så var det väldigt intressant. Det känns som att den svenska förskolan ligger väldigt långt fram i sitt tänk. 

Idag på eftermiddagen fick vi göra lite annat. Vi blev indelade i grupper och på ena "stationen" fick vi göra detta:

Det var rätt avkopplande att sätta sig och färglägga en bild efter föreläsning hela förmiddagen. ;) Ibland är det inte lika tufft att plugga på högskola haha. 

Lina och Lina, måndag klockan 15.29...
2014-09-01

... Det är ju tur att vi är normala iallafall! 

Uppsatsskrivande och dålig humor
2014-09-01

Så var ännu en ny vecka här. Jag och Lina har suttit sedan åtta imorse och skrivit på vårt examensarbete. Det går sakta men säkert framåt även om det känns som en lång bit kvar till mål. Nu börjar vi dock bli lite trötta och ska packa ihop våra saker för idag. Jag sitter mest och skrattar åt Lina just nu då jag övertalat henne att använda Google Crome istället för internet Explorer och hon sitter och svär för att hon inte lyckas spara sina filer på datorn som hon brukar. Det låter ungefär såhär ur hennes mun: "Va fan! Nä, nu ger jag upp. Jag tänker inte använda Google Crome nå mer!". När jag lite försiktigt frågar om jag skulle skicka mailet till vår handledare får jag till svar: " Men ja! Jag håller ju på lösa det här nu (spara ner filerna på datorn).  Jag fortsätter sitta och skratta åt hennes kommentarer som säkert inte alls låter så roligt såhär i text.

Till denna bok kom en kommentar: "men vad i helsike har vi gjort med boken, ser du hur den ser ut?!"
Hennes datasladd gav hon kommentaren: " vad är det här nu då? Det ser ju ut som en jävla  gammaldags telefonsladd!" (Lina tillägger att det är en gammal telefon som man snurrar på. En sådan sladd alltså).

Ja, ni märker väl min nivå på humor såhär på måndagseftermiddagen. Det är ju tur att vi har roligt tillsammans iallafall, jag och min kompanjon!

RSS 2.0