Dålig uppdatering
2014-07-14

Så här på sommaren så blir det lite dålig uppdatering här på bloggen. Inte för att det var sådär superbra uppdatering innan sommaren heller för den delen. I sommar så vikarierar jag på ett äldreboende och det känns inte som att jag gör så mycket annat än att jobba. På grund av brist på vikarier så får vi ställa upp och jobba extra utöver vårt schema och förra veckan jobbade jag över två dagar för att det inte fanns några vikarier. Jag orkar dock inte hoppa in extra då jag redan jobbar ganska mycket utifrån mitt schema, samt att jag vill vara lite ledig innan skolan börjar igen i augusti. Eftersom det är sista terminen (jag har ingen aning om vart de här tre åren har tagit vägen) så börjar vi redan den fjärde augusti så vid jul är jag förhoppningsvis färdigutbildad förskollärare!
Idag är jag ledig och jag är även ledig imorgon och på onsdag vilket känns lite lyxigt. Sedan jobbar jag hela dagen pp torsdag (7-20.30) och 8-14 på fredag sedan är jag ledig över helgen och då åker jag och Daniel upp till Hammarstrand där hans familj har sommarställe. Det blir en liten minisemester och det ser vi framemot!
Hoppas ni alla njuter av sommaren och sommarvärmen. Det gör jag, men idag när det är lite halvtaskigt väder så passar jag på att ligga på soffan och läsa en bra bok. Jag funderar även på att baka någonting. Blir förresten lite spännande att se hur detta inlägg blir då jag skrivit på mobilen. Om ni vill kan ni ju alltid följa mig på instagram (karlssonlinaa). Inte för att jag uppdaterar så mycket där, men det är bättre uppdatering än här på bloggen!

RSS 2.0