Torsdag
2013-08-29

Idag blev det en tur till frisören. Gjort lite nya slingor och klippt av lite hår. Mycket nöjd, precis som sist! Ska ni klippa er i Gävle så kan jag rekommendera Rubb och Stubb! Bilderna gör väl inte direkt färgen rättvisa, men har man bara en dålig mobilkamera så har man. 
 
Imorgon ska vi åka till Stockholm efter Daniel har slutat. Jag längtar! Helgen är rätt fullspäckad haha. Imorgon när vi kommer fram till Stockholm ska vi börja med att åka och klättra (vilket både jag och Daniel längtar massor till, då det var jättelänge sedan vi klättrade sist) och sedan ska vi åka ut till Daniels mamma. På lördag väntar gröna lund och någon gång på söndag har vi väl tänkt åka hem. Så både fredag och lördag kommer väl bli rätt intensiva dagar. Men det ska iallafall bli väldigt roligt! :) Fördelen nu när vi har bil är att vi inte behöver åka sådär supertidigt på söndag morgon för att ta oss hem, så då hinner vi umgås längre med Daniels familj! 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Du blev jätte fin :-)
Kram <3

Svar: Tack mamma! :) Kram <3
Lina Karlsson

2013-08-29 @ 21:53:56
Postat av: Lina

Åhh va fint håret blev Lina!:) Ha det jättekul i helgen!:)Kram

Svar: Tack Lina! :)
Ses på tisdag! Kramis <3
Lina Karlsson

2013-08-30 @ 00:00:57
Postat av: Nicole

Vad fint håret blev! Jag skulle också behöva slinga och klippa håret! :)

Svar: Tack Nicole! :) Ja, håret känns bra mycket fräschare när man klippt och slingat det! Bara att få bort dom nötta hårtopparna gör väääldigt mycket! :)
Lina Karlsson

2013-09-01 @ 13:30:50
URL: http://nicolejennifer.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0